Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Jörn, Robertsfors, Ånäset, Vindeln, Jägaren, Nordmaling, Olofsfors, Brattsbacka, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Skellefteå, Jörn, Robertsfors, Ånäset, Vindeln, Jägaren, Nordmaling, Olofsfors, Brattsbacka, Västerbottens län

23:10 Viltolycka, Skellefteå
Ett tåg har krockat med en älg i höjd med Jörn. Älgen dog i olyckan och har tagits om hand.

04:25 Stöld/inbrott, Robertsfors
Polis beordras till en bensinstation i Ånäset där det varit inbrott. Ett skyltfönster är trasigt och en större mängd tobak, samt frimärken saknas. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och säkrat vissa spår. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Polisen är intresserad av iakttagelser i området under natten. Ring polisen på 114 14.

04:51 Viltolycka, Vindeln
En bilist har krockat med ett rådjur i Storsävarträsk. Inga personskador och oklart om rådjuret skadades, då djuret sprang från platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret. Jägaren meddelar under morgonen att rådjuret klarat sig utan skador.

05:29 Viltolycka, Nordmaling
En bilist har krockat med en hjort i Olofsfors. Inga personskador och oklart om hjorten skadades. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

07:15 Viltolycka, Nordmaling
En bilist har krockat med en ren i höjd med Brattsbacka. Inga personskador, men renen dog i olyckan. Samebyn kontaktas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra