Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Umeå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Skellefteå, Umeå, Västerbottens län

22:09 Narkotikabrott centrala Skellefteå

Efter ett rutinstopp i centrala Skellefteå är en kvinna i 30 års åldern och en man i 35-40 års åldern misstänkta för narkotikabrott innehav. Då patrullen kontrollerade personerna påträffades narkotika på dem. Den misstänkta narkotikan togs i beslag.

23:51 Olaga intrång, centrala Umeå

En anmälare ringde till polisen då vaknat upp av att en okänd man befann sig i hans lägenhet. Patrull skickades till platsen, då de kom fram kunde de konstatera att mannen gått fel. Mannen som var i 20 års åldern avvisades från platsen. 

00:29 Försvunnen person, Sandbacka Umeå

En kvinna i 45 års åldern anmälades försvunnen av anhöriga då hon var saknad i drygt 4 timmar när hon varit ute med hunden. Patruller skickades till platsen som tog uppgifter gällande kvinnan. Efter ett gediget och strukturerat sökande i ca en och en halv timme hittades kvinnan ca  500 meter från hemmet. Kvinnan var vaken och talbar men nedkyld, blöt och medttagen. Patrull skjutsade kvinnan till akuten för vård. Anhöriga meddelades att kvinnan skjutsats till akuten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra