Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Nordmaling, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Nordmaling, Skellefteå, Västerbottens län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:36 Trafikbrott Umeå. Polis stoppar och kontrollerar en A-traktor som går väldigt fort. Traktorn tas i beslag för senare undersökning. Förarens körkort omhändertas, hon är i nuläget misstänkt för olovlig körning. Då föraren är under 18 år kontaktas även vårdnadshavare.

00:33 Bråk Nordmaling. Man som ska ha misshandlat annan man i en bostad utanför Nordmaling. Flera personer på plats i bostaden. Polis har varit på plats. En anmälan om misshandel kommer att upprättas. Ingen uppgift ifall någon behövt uppsöka sjukvård.

00:56 Misshandel Skellefteå. Två män i centrala Skellefteå som anmäler varandra för misshandel. Polis har upprättat två anmälningar. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukvård.

02:03 Brott mot skyddslagen Umeå. Man som inledningsvis omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen filmar med sin telefon inne på polisstationen som utgör ett skyddsobjekt. Han uppvisar även tecken på att vara påverkad av narkotika. Han är i nuläget misstänkt för brott mot skyddslagen samt narkotikabrott eget bruk och narkotikabrott innehav. Mannens telefon har tagits i beslag.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra