Karta som med röd fyrkant ramar in Ålidhems Centrum, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Ålidhems Centrum, Skellefteå, Västerbottens län

Fem personer har omhändertagits för fylleri under natten till lördagen. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat under natten, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:12 Misshandel, Ålidhem
Polisen beordras till Ålidhems centrum med anledning av ett bråk. Flera personer har råkat i slagsmål med varandra. Polisen påträffar tre män som uppger att de har blivit misshandlade, de misstänkta gärningspersonerna har lämnat platsen och påträffas inte av polisen. Polisen förhör målsägandena och upprättar en anmälan gällande misshandel. En av de misshandlade uppsökte sjukvård, skadeläget är oklart.

02:31 Ofredande, Skellefteå
Polisen beordras till en mindre ort i Skellefteå kommuns södra del där en berusad man står och knackar och lever om utanför en adress där han inte hör hemma. Polisen påträffar inte mannen. De upprättar en anmälan gällande ofredande.

02:33 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren misstänks för trafikbrott då hon har ett otillåtet antal passagerare i bilen. En anmälan upprättas.

Mest läst av andra