Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Umeå, Norrmalm, Västerslätt, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Skellefteå, Umeå, Norrmalm, Västerslätt, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:09 Trafikbrott, Skellefteå centrum
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot då bilen är försedd med otillåten solfilm.

00:25 Trafikbrott, Umeå centrum
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot samt får sitt körkort omhändertaget då han inte stannat vid rödljus samt kört på ett busskörfält.

00:25 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor på Norrmalm. Föraren får en ordningsbot då fordonet är försett med röda lyktor framåt, vilket är otillåtet.

00:34 Olaga hot, Umeå
Polisen beordras till en adress på en mindre ort utanför Umeå med anledning av ett bråk. En man har hotat en kvinna. När polisen kommer till platsen är det lugnt där. En anmälan upprättas gällande olaga hot. Mannen är för berusad för att kunna höras.

01:22 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Västerslätt. Föraren får en ordningsbot då bilen har slitna däck.

01:43 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en restaurang i centrala Umeå med anledning av ett bråk. En man vill anmäla en annan man för misshandel. Polisen tar också upp en motanmälan gällande olaga hot då mannen som misstänks för misshandel menar att den förste mannen har hotat honom. Männen är i 55 respektive 45-årsåldern.

02:18 Sexuellt ofredande, Skellefteå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i Skellefteå. En kvinna uppger att en man olovligen har tagit på hennes kropp. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om sexuellt ofredande.

Mest läst av andra