Karta som med röd fyrkant ramar in Lycksele, Umeå, Skellefteå, Vilhelmina, Malå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Lycksele, Umeå, Skellefteå, Vilhelmina, Malå, Västerbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sex personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Lycksele och en lastbilsförare i Umeå har bötfällts för trafikbrott och polisen har utfärdat två böter för offentlig urinering i Lycksele.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:54 Ofredande, Skellefteå
Polis beordras till en krog i Skellefteå där en kvinna vill anmäla ett ofredande. Både kvinnan och den utpekade mannen finns på plats när polis anländer. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

01:33 Misshandel, Vilhelmina
En patrull kontrollerar en man i Vilhelmina. Mannen grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. På grund av berusning har mannen ännu inte kunnat förhöras.

02:21 Misshandel, Malå
Polis beordras till en adress i Malå där en man uppger att han blivit misshandlad av en annan man. På plats framkommer att han även blivit hotad, men då av en annan person. Målsägande visar tecken på att vara påverkad av narkotika och patrullen upprättar även anmälan gällande ringa narkotikabrott.

Mest läst av andra