Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Skellefteå, Västerbottens län

Trafikkontroll Skellefteå

Under dagen har trafikpolisen i Skellefteå haft en trafikkontroll i centrum med omnejd.

Detta har resulterat i böter för bland annat onödiga avgasutsläpp, olaglig solfim, avställda fordon, hastighets överträdelser, bilbälten, mobiltelefon användning under körning och en moped som kört på cykelbana. Ingen person är rapporterad gällande rattonykterhet, vilket är positivt.

01:30 Brand i byggnad, Burträsk

Patrull skickades till Burträsk gällande brand i byggnad. Initiala uppgifter sa att trapphuset är rökfyllt och rökdykare från räddningstjänsten var på väg in i byggnaden. En person är avförd med ambulans efter att personen andats in rök. Branden hade startat i ett kök och röken har spridit sig i trapphuset. Patrullen har hållit förhör och skriver anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet genom brand. Platsen spärras av i avvaktan på tekniskundersökning.

Uppdatering av Maria Linné, kommunikatör:


05:07 Trafikkontroll, Umeå
Polisen ställer upp en trafikkontroll på Västra esplanaden i centrala Umeå. Tre ordningsbot utfärdas för hastighetsöverträdelser. En förare får också sitt körkort omhändertaget. 

Mest läst av andra