Karta som med röd fyrkant ramar in Nydalasjön, Umeå, Sorsele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Nydalasjön, Umeå, Sorsele, Västerbottens län

22:15 - Skadegörelse. Området vid Nydalasjön, Umeå

Polis får samtal om skadegörelse på en stuga vid Nydalasjön. När polis kommer till platsen är inga personer kvar. Skadegörelsen visar sig vara omfattande och polis undersöker platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse. Polis har försökt nå ägaren av fastigheten men har hittintills inte lyckats.

22:26 - Stöld av diesel. Sorsele

Polis kallas till en adress där det har stulits diesel ur en grävmaskin. Polis på plats har genomfört en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan.

00:54 -Tillgrepp av fortskaffningsmedel. Arvidsjaur/Skellefteå

Polis får samtal om att en bil tidigare har stulits i Arvidsjaur och upprättar en anmälan. Samtidigt meddelas händelsen till poliser i regionen. Cirka två timmar senare får polis i Skellefteå syn på bilen och kan stoppa den. Två män i 25-årsåldern kan gripas misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Föraren av fordonet blir även misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk och får genomgå provtagning.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra