Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Umeå, Carlshem, Västerbottens län

22:41 - Stöld av cykel. Centrala Umeå

Polis får samtal om att en cykelstöld just skett i centrala Umeå. Polis söker i området utan att hitta någon cykeltjuv. Polis skriver en anmälan gällande stöld.

22:44 - Skadegörelse. Carlshem, Umeå

Polis kallas till en adress där en sten har kastats genom en ruta. Polis lyckas inte hitta någon misstänkt person i området. Polis håller förhör på platsen och skriver en anmälan gällande skadegörelse.

00:44 - Lugnt i länet

02:11 Rattfylleri. Nydala, Umeå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 25-årsåldern, misstänkt för rattfylleri och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande rattfylleri.

02:29 - Trafikbrott. Furuvik, Lycksele

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen får föraren, en man i 20-årsåldern, motta en ordningsbot för att ha framfört fordonet onödigt störande i trafiken.

02:43 - Trafikbrott. Centrala Skellefteå.

Polis kontrollerar en personbil. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, får motta ordningsbot då denne framfört fordonet med otillåtet antal passagerare.

04:05 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra