Karta som med röd fyrkant ramar in Hörnefors, Sävar, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Hörnefors, Sävar, Västerbottens län

02:36 Trafikolycka singel, Hörnefors.

Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till en singelolycka i Hörnefors. Det var en bärgningsbil som kört i diket då det var mycket halt på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i nuläget, patrullen kvarstannar på platsen för att dirigera trafiken medan en bärgare bärgar bärgaren.

03:24 Trafikolycka singel, Sävar.

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en singelolycka strax norr om Sävar. Det är en lastbil som åkt i diket medan släpet står kvar på vägbanan och blockerar bägge körfälten söderut. En bärgare har kommit till platsen och bärgningsarbetet beräknas pågå i ca 2 timmar. Polis i samråd med trafikverket håller på i detta nu på att bestämma om och vart eventuell omdirigering av trafiken skall ske.

Enligt rapporter från patruller runt om i länet är det väldigt halkigt på många platser och polisen ber trafikanter ta det lugnt under morgontrafiken.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra