Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Skellefteå, Västerbottens län

22:41 - Narkotikabrott. Skellefteå

Polis kontrollerar en man. Vid kontrollen uppstår misstanke att mannen är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk.

00:16 - Lugnt i länet

Åtta viltolyckor har hittills inträffat, inga personskador rapporterade.

00:44 - Rattfylleri. Centrala Skellefteå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks föraren vara påverkad av narkotika och medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Bilens nyckel omhändertas enligt polislagen 24 a § för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

03:53 - Lugnt i länet

05:23 - Trafikolycka. Kåge, Skellefteå

Polis och räddningstjänst kallas till E4 Kåge med anledning av en trafikolycka. Initiala uppgifter ger att en lastbil med släp samt en personbil ska vara inblandade. Lastbilens släp ska ha vält och orsakat totalt stopp i södergående körfält. Inga personskador är rapporterade. Polis samverkar med räddningstjänst på platsen. Arbete pågår med att omleda trafiken.

06:07 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis en natt med normal arbetsbelastning i länet.

Mest läst av andra