Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Ersbodarondellen, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Ersbodarondellen, Skellefteå, Västerbottens län

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Vid ettiden kallades polis till Bangården i Umeå med anledning av samtal om att det spelades hög musik från bilar. Polis pratade med personer på platsen och avvisade ett fordon.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:32 Trafikbrott, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar ett fordon i Ersbodarondellen. Då det har vinterdäck utfärdas en ordningsbot (böter).

02:21 Trafikbrott, Umeå
Öst på stan i Umeå utfärdas en ordningsbot med anledning av solfilm på en personbils framruta.

02:46 Misshandel, Skellefteå
Polis får samtal om bråk på en adress i Skellefteå. Två män var inblandade, de har en relation. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel.

Uppdatering kl 10:25
21:53 (2021-05-14) Narkotikabrott, Nordmaling
Vid en trafikkontroll i Nordmaling stoppades och kontrollerades en förare, en man, som saknade körkort. Misstanke uppstod om det kunde finnas narkotika i mannens bostad och en husrannsakan utfördes. Där anträffades misstänkt narkotika samt misstänkt stöldgods i form av verktyg. Mannen greps och anhölls senare av åklagare, misstänkt för häleri.

Mest läst av andra