Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Västra Ersboda, Storgatan, Myrberg, Norsjö Kommun, Nordmaling, Ljusvattnet, Skellefteå, Vännäsby, Vännäs Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Umeå, Västra Ersboda, Storgatan, Myrberg, Norsjö Kommun, Nordmaling, Ljusvattnet, Skellefteå, Vännäsby, Vännäs Kommun, Västerbottens län

00:47 Stöld, Umeå
Polisen beordras till Västra Ersboda med anledning av en stöld från en bil. Bilens katalysator har tillgripits. Anmälan gällande stöld upprättas. 

01:53 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Storgatan i centrala Umeå. Föraren får en ordningsbot efter att ha kört 59 kilometer i timmen på en 40-sträcka. 

03:17 Stöld, Umeå
Polisen kontrollerar personer samt en cykel på Ersboda i Umeå. Det visar sig att cykeln är stulen. En person, en man i 40-årsåldern, grips misstänkt för stöld alternativt häleri. Efter förhör har han försatts på fri fot. 

Övrigt: Fyra viltolyckor har skett, en i Myrberg, Norsjö kommun, en på E4 vid Nordmaling, en på E4 Ljusvattnet, Skellefteå samt en i Vännäsby, Vännäs kommun. Inga personskador har uppstått. 

Mest läst av andra