Karta som med röd fyrkant ramar in Vännäs Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Vännäs Kommun, Västerbottens län

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, två av dem misstänks för våld mot tjänsteman respektive våldsamt motstånd. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:50 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till centrum med anledning av bråk. Polisen håller förhör. Minst en anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:54 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad. Det finns inga uppgifter om han behövde uppsöka sjukvård. Polisen griper en man. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla honom. 

02:53 Misshandel, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en misshandel i centrum. En man ska ha blivit misshandlad av flera okända gärningspersoner. Det finns ingen uppgift om eventuellt vårdbehov. Anmälan om misshandel upprättas.

04:55 Misshandel, Vännäs
Polisen beordras till Vännäs kommun med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad. Polisen håller förhör. Målsäganden förs till sjukvård för kontroll av skador. Anmälan upprättas. 

Mest läst av andra