Karta som med röd fyrkant ramar in Ostvik, Rådhustorget, Umeå, Myckle, Finnfors, Skellefteå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Ostvik, Rådhustorget, Umeå, Myckle, Finnfors, Skellefteå Kommun, Västerbottens län

Sedan midnatt har åtta personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks också för narkotikabrott. 

01:27 Trafikolycka, Skellefteå
Polisen kontrollerar en bilist som har kört av vägen på E4 Ostvik, Skellefteå. Det finna inga uppgifter om att några personskador ska ha uppstått. Polisen misstänker inget brott, bilen ska ha glidit av vägen.

02:42 Förargelseväckande beteende, Umeå
Polisen utfärdar ordningsbot till en man som har urinerat offentligt vid Rådhustorget i Umeå. 

03:52 Rattfylleri, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil längs riksväg 92 i Umeå. Föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. 

03:52 Misshandel, Umeå
Polisen får kännedom om en misshandel som ska ha skett i centrala Umeå. En man ska ha blivit misshandlad och därefter fått uppsöka vård. Polisen har hållit förhör och tagit upp anmälan om misshandel. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

Övrigt: Två viltolyckor har rapporterats till polisens ledningscentral, en skedde i Myckle och en i Finnfors, bägge Skellefteå kommun. Ingen person har kommit till skada. 

Mest läst av andra