Karta som med röd fyrkant ramar in Ostvik, Skellefteå Kommun, Gräsmyr, Nordmalings Kommun, Yttersjö, Umeå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Ostvik, Skellefteå Kommun, Gräsmyr, Nordmalings Kommun, Yttersjö, Umeå Kommun, Västerbottens län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden i Västerbottens län:

00:35 Smitning, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en påkörd hund på E4 i trakterna av Ostvik, Skellefteå kommun. Polisen åker till platsen och kontaktar hundens ägare som skulle ombesörja att hunden kommer till veterinär. Polisen upprättar en anmälan om smitning från trafikolycka. 

01:07 Trafikolycka, Nordmaling
Polisen larmas om en singelolycka med bil i trakterna av Gräsmyr, Nordmalings kommun. Bilen ska ha voltat i diket, föraren ska ha tagit sig ur på egen hand. Personen kontrolleras ambulanspersonal, men ska inte ha behövt följa med till sjukhus.

Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral under morgonen. En skedde på Anderstorpleden i Skellefteå och en i Yttersjö, Umeå kommun. Inga personskador har rapporterats.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra