Karta som med röd fyrkant ramar in Boliden, Öst På Stan, Umeå, Vindelns Kommun, Ånäset, Robertsfors Kommun, Sjöbotten, Skellefteå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Boliden, Öst På Stan, Umeå, Vindelns Kommun, Ånäset, Robertsfors Kommun, Sjöbotten, Skellefteå Kommun, Västerbottens län

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:50 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till badhuset i Boliden där ett inbrottslarm gått. Okänd gärningsperson har tagit sig in i lokalerna och tillgripit gods. En brottsplatsundersökning utförs och anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. 

00:20 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

00:31 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

02:33 Inbrott, Skellefteå
Polisen beordras till ett hotell i Boliden med anledning av att ett inbrottslarm har gått. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i lokalerna, det är oklart om något har tillgripits. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. Ingen gärningsperson finns kvar. 

Övrigt: Under sen kväll och tidig morgon har tre viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Kulbäcksliden, Vindelns kommun, en på E4 i Ånäset, Robertsfors kommun och en i Sjöbotten, Skellefteå kommun. Inga personskador har uppstått. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra