Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Holmsund, Sorsele, Åsele Camping, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Holmsund, Sorsele, Åsele Camping, Skellefteå, Västerbottens län

00:27 Misshandel Umeå. En man gripen i Holmsund misstänkt för misshandel i en bostad. En kvinna förd med ambulans till sjukhus för vård.

00:35 Olaga hot Åsele. Polis har varit på plats och hållit förhör, anmälan olaga hot upprättas. Knapphändiga uppgifter.

01:34 Misshandel Sorsele. Polis har hållit förhör och upprättat en anmälan om misshandel.

01:44 Misshandel Åsele. Bråk som slutar med förhör och anmälan misshandel vid Åsele camping. En man körd till vårdcentralen.

02:24 Olaga hot Åsele. EN person som ska ha blivit hotad på Åsele camping. Patrullen har hållit förhör och upprättat anmälan.

02:53 Misshandel Umeå. Man som ska ha blivit misshandlad inne på restaurang i centrala Umeå. Med hjälp av uppgifter från den man som misshandlats kan en misstänkt man i 20-årsåldern gripas. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och olaga hot.

03:11 Rattfylleri Skellefteå. Patrullen stoppar och kontrollerar ett fordon utanför Skellefteå. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Vid kontroll visar bevisinstrument 0,56 mg alkohol per liter utandningsluft vilket motsvarar 1,12 promille alkohol i blodet. Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri.

06:19 Ofredande Åsele. Polis har under morgonen hållit förhör och upprättat en anmälan om sexuellt ofredande i Åsele. Ska vara en ung kvinna som ofredats av en man.

Uppdatering klockan 09:45 rörande morgonens ofredande i Åsele

Händelsen ska ha inträffat på Norra vägen på bron vid Åsele marknad vid kvart i sex på morgonen. Den unga kvinna ska då ha antastats av en man. Polisen är intresserad av alla iakttagelser från området vid den tiden på morgonen. Ta kontakt med Polisens kontaktcenter via telefon 114 14.

Mest läst av andra