Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Skellefteå, Hissjö, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Skellefteå, Hissjö, Västerbottens län

00:43 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Umeå. Patrullen upprättar en anmälan om trafikbrott, då bilen har solfilm på rutorna och saknar en registreringsskylt. Föraren är en man i 25-årsåldern.

01:20 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen får samtal om en dikeskörd bil i Degerbyn. När polis kommer till platsen är bilen tom. Föraren, en man i 40-årsåldern, har uppsökt akuten. Han misstänks för rattfylleri.

01:41 Kontroll person, Skellefteå
Ett larm går på Norvalla. En patrull åker till platsen och påträffar två ungdomar på läktaren. Ungdomarna uppger att de kört moped när det började spöregna och att de då sökt skydd på läktaren.

03:30 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älgkalv på länsväg 363 mellan Hissjö och Umeå. Inga personskador, men stora skador på fronten på bilen. Oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra