Drabbad av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Västerslätt, Sorsele, Bastuträsk, Norsjö Kommun, Västerbottens län

00:32 Stöld/inbrott, Umeå
Larm inkommer från en pizzeria på Västerslätt. En ruta är krossad och en person har sett springa från platsen. Kassaapparaten saknas. Patrullen har gjort en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

02:24 Stöld, Umeå
Polisen får samtal om inbrott i bilar på en camping i Umeå. Tre personer har setts springa från platsen och initialt saknas en plånbok. Patrullen upprättar anmälan om stöld ur bil.

03:58 Motorfordon anträffad stulen, Sorsele
Polis kontrollerar en adress i Sorsele där de påträffar en stulen hjullastare. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning och traktorn tagen i beslag. Ägaren kontaktad. Traktorn stals i Bastuträsk den 23 juli och värdet uppskattas till 900 000 kronor.

04:19 Misshandel, Norsjö
Polis kallas till en adress i Norsjö kommun med anledning av en misshandel. En man i 40-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel. Mannen och kvinnan har en relation.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Trendar just nu