Karta som med röd fyrkant ramar in Sorsele, Stationsgatan, Umeå, Skellefteå Kommun, Västerslätt, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sorsele, Stationsgatan, Umeå, Skellefteå Kommun, Västerslätt, Västerbottens län

22:54 Trafikkontroll, Sorsele
Polisen har under cirka 20 minuter haft en hastighetskontroll på Stationsgatan i Sorsele. Två förare bötfälldes för hastighetsöverträdelse.

22:55 Stöld, Umeå
Polis kontaktas om en tjej som stulit en spritflaska på festivalområdet på Hedlundadungen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om ringa stöld.

00:36 Narkotikabrott, Umeå
En patrull kontrollerar en man på Hedlundadungen. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav.

00:36 Olaga hot, Skellefteå
Polisen får samtal om en man som uppträder hotfullt mot ett sällskap på en adress i Skellefteå kommun. I samband med detta ska en ruta på ett hus ha gått sönder. En patrull griper mannen som är i 40-årsåldern misstänkt för olaga hot och skadegörelse.

00:48 Skadegörelse, Umeå
Polis kallas till en adress på Västerslätt där en ruta slagits sönder i samband med en fest. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om skadegörelse.

01:41 Kontroll person, Umeå
Polisen får samtal om två bilar som spelar hög musik i centrala Umeå. En av personerna i sällskapet urinerar offentligt och bötfälls för detta.

03:03 Bråk, Umeå
Polis beordras till centrala Umeå med anledning av ett bråk. En man avlägsnas från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel och olaga hot.

Mest läst av andra