Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Botsmark, Dorotea Kommun, Skellefteå, Sjungande Dalen, Nordmaling, Hörnsjö, Höggård Tavelsjö, Röbäck, Åsele, Lycksele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Botsmark, Dorotea Kommun, Skellefteå, Sjungande Dalen, Nordmaling, Hörnsjö, Höggård Tavelsjö, Röbäck, Åsele, Lycksele, Västerbottens län

22:40 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älg på väg 651 mellan Botsmark och Åkullsjön. Inga personskador och oklart om älgen skadades. Eftersöksjägare kontaktad.

23:08 Misshandel, Dorotea
Polis beordras till en adress i Dorotea kommun efter samtal om att en man ska ha blivit misshandlad av en annan man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel, samt ofredande. Den misstänkte är en man i 35-årsåldern. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka vård.

00:01 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull stoppar och kontrollerar en moped på Sjungande dalen. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav och eget bruk, brott mot knivlagen, samt stöld alternativt häleri, då patrullen påträffat tre mobiler på mannen. Mobilerna tagna i beslag. Mannen släpptes fri efter förhör.

04:35 Viltolycka, Nordmaling
Ett tåg har kört på en björn i höjd med Hörnsjö. Oklart om björnen skadades i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

04:59 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med en älg på länsväg 633 vid infarten till Höggård, Tavelsjö. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad. Bilen måste bärgas från platsen.

05:24 Rattfylleri, Umeå
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på E4:an i höjd med Röbäck. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Hon misstänks för rattfylleri.

06:18 Trafikbrott, Åsele
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på länsväg 365 mellan Åsele och Lycksele. Föraren hade inte lysena tända på bilen och patrullen utfärdar en ordningsbot.

06:57 Viltolycka, Vilhelmina
En bilist har krockat med en älgkalv i höjd med Vojmån. Inga personskador och älgkalven tros ha klarat sig utan skador. Eftersöksjägare kontaktad.

Mest läst av andra