Karta som med röd fyrkant ramar in Lycksele, Skellefteå, Byske, Solbacken, Umeå, Robertsfors, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Lycksele, Skellefteå, Byske, Solbacken, Umeå, Robertsfors, Västerbottens län

22:51 Trafikbrott, Lycksele
En patrull stoppar och kontrollerar en EPA-traktor utanför Lycksele. Fordonet ska ha framförts i 113 km/h. Föraren, en pojke under 18 år, misstänks för olovlig körning och får sitt körkort omhändertaget. Patrullen tar EPA-traktorn i beslag.

23:26 Ofredande, Skellefteå
Polis beordras till en adress i Byske där en påverkad man bankar på en dörr. På väg till platsen, i höjd med E4:an Solbacken, krockar patrullen med ett rådjur. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan och bilen bärgades från platsen. Patrullen byter bil och styr mot Byske där de upprättar en anmälan om ofredande. Mannen hade då lämnat platsen.

00:40 Fylleri, Umeå
Polis beordras till ett hotell där en man upplevs påverkad. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

06:20 Viltolycka, Robertsfors
En bilist har krockat med ett rådjur på länsväg 681 i Ytterklintfäboda. Inga personskador, men djuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad.

Mest läst av andra