Karta som med röd fyrkant ramar in Obbola, Umeå, Vilhelmina, Robertsfors, Lycksele, Norrbyn, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser.

Obbola, Umeå, Vilhelmina, Robertsfors, Lycksele, Norrbyn, Västerbottens län

22:27 Rattfylleri Obbola, Umeå. Patrullen stoppar och kontrollerar en förare i Obbola. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Patrullen genomför även en husrannsakan i bilen med stöd av Polislagen. I samband med detta påträffas en kniv och ett knogjärn. Även förarens bilnycklar tas i beslag med stöd av Polislagen. Anmälan drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, grov olovlig körning, brott mot knivlagen.

22:36 Misshandel Vilhelmina. Pojke under 18 år som har misshandlats utanför Vilhelmina. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om misshandel har upprättats. Ingen uppgift om att någon ska ha behövt uppsöka sjukhus. Vårdnadshavare informerade.

23:46 Brand Robertsfors. Brand i flerfamiljsbostad i centrala Robertsfors. Ska vara en köksfläkt som brinner. Polis har varit på plats och hållit förhör. Ingen uppgift om att någon person kommit till skada. Anmälan brand.

00:16 Olaga hot Umeå. En person envarsgripen av väktare på restaurang i centrala Umeå. Lugnt på plats när polis anländer. Patrullen har hållit förhör och skriver anmälan om hot mot tjänsteman. Gripandet hävt och den misstänkte avvisad från platsen.

00:25 Misshandel Lycksele. Personal från hotell som ringer om en man som ska ha blivit misshandlad. Polis beordras till plastsen. Polis har varit på plats och hållit förhör. En man har under natten hämtats in till förhör. Mannen släppt efter förhör. En anmälan om misshandel har upprättats.

08:03 Rådjursolycka i Norrbyn, Umeå. Inga personskador. Rådjuret avlidet, eftersöksjägare utkallad.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Mest läst av andra