Karta som med röd fyrkant ramar in Vindeln, Skellefteå, Lycksele, Bålforsen, Umeå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Vindeln, Skellefteå, Lycksele, Bålforsen, Umeå, Västerbottens län

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00.

22.19 Vindeln, Kvarnbrännan
Personbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen skadades och samebyn har meddelats.

23.03 Skellefteå, Orrbäcken länsväg 364
Polispatrull anträffar en påkörd död utter. Ingen förare har hört av sig till polisen och rapporterat trafikolyckan. Uttrar tillhör de djurslag som enligt jaktförordningen måste rapporteras till polisen vid en påkörning. En anmälan måste göras även om djuret inte är synbart skadat. Att inte anmäla en viltolycka är straffbart och kan ge böter.

23.10 Lycksele, Bålforsen E12
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret lämnade platsen och en eftersöksjägare kallades ut för att spåra och kontrollera det.

02.12 Umeå, Böleäng
Samtal till polisen från en person som sett en bil ståendes på en parkeringsplats med en krossad ruta. Polis åker till platsen och ser att det ligger en sten i bilen. Patrullen försöker ringa bilägaren, men telefonen är avstängd. De sätter i stället en lapp på bilen. Oklart om något har tillgripits.

Mest läst av andra