Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Mariehem, Kolbäcksvägen, Råsele, Stöcksjö, Skellefteå, Bockholmsvägen, Sävar, Vebomark, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Mariehem, Kolbäcksvägen, Råsele, Stöcksjö, Skellefteå, Bockholmsvägen, Sävar, Vebomark, Västerbottens län

22:01 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Teg där en man kommit inspringande till en bensinstation. Mannen uppger att han blivit påhoppad och misshandlad av en bekant utomhus. Polis har sökt, men utan att påträffa den misstänkte mannen. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen ska inte ha behövt uppsöka vård.

00:15 Trafikkontroll, Mariehem
Polisen har haft en trafikkontroll på Kolbäcksvägen på Mariehem. Samtliga förare som kontrollerades var utan anmärkning.

05:10 Viltolycka, Åsele
En lastbilsförare har krockat med en ren på riksväg 90 i Råsele. Inga personskador, men renen dog i olyckan. Samebyn kontaktad.

05:24 Trafikbrott, Umeå
En patrull stoppar en bil med släp i Stöcksjö. Släpvagnen har bristfällig belysning och patrullen utfärdar en ordningsbot.

05:40 Viltolycka, Skellefteå
En bilist har krockat med en hjort på Bockholmsvägen. Inga personskador och oklart om hjorten skadades, då den sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

06:01 Viltolycka, Umeå
En lastbilsförare har krockat med ett rådjur på E4:an strax norr om Sävar. Inga personskador, men djuret dog i olyckan. Eftersöksjägare kontaktad för att ta hand om djuret.

06:24 Viltolycka, Skellefteå
En bilist har krockat med en älg på länsväg 750 i Vebomark. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att söka efter älgen.

Mest läst av andra