Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Umeå, Robertsfors, Estersmark, Skellefteå, Skråmträskvägen, Lycksele, Vilhelminavägen, Västerbottens län

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

23.20 Narkotikabrott, Umeå, centrum
En man i 20-årsåldern misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. Mannen medtogs för kroppsbesiktning (provtagning) samt omhändertogs även enligt LOB* (lagen om omhändertagande av berusade personer m.m.) och skjutsades till tillnyktringsenheten vid Norrlands Universitetssjukhus.

02.05 Trafikolycka vilt, Robertsfors, Estersmark länsväg 778
Lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret skadades vid olyckan och låg kvar i diket. En eftersöksjägare kallades ut för att ta hand om kroppen.

03.15 Skadegörelse/olaga intrång, Skellefteå, Sunnanå
Inbrottslarm går i en skola på Skråmträskvägen. Väktare har varit på platsen och konstaterat att någon eller några varit inne i lokalerna. Oklart under natten om något har tillgripits, personalen på skolan får kontrollera detta senare. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

05.53 Trafikkontroll, Lycksele, centrum
Nykterhetskontroll på E12:an. Nykterhet kontrollerad på 15 förare, samtliga utan anmärkning. En förare fick dock en ordningsbot (böter) för att ha haft rött ljus riktat framåt på sin bil.

06.25 Trafikkontroll, Lycksele, Jonsta
Nykterhetskontroll på Vilhelminavägen. Nykterhet kontrollerad på 20 förare, samtliga utan anmärkning.

06.26 Trafikbrott, Umeå, Berghem
En polispatrull har stoppat en man i 40-årsåldern som körde personbil i en bussfil. Patrullen utfärdade därför en ordningsbot (böter) till mannen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra