Karta som med röd fyrkant ramar in Lycksele, Skellefteå, Klutmark, Umeå, Ålidhem, Berghem, Vindeln, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Lycksele, Skellefteå, Klutmark, Umeå, Ålidhem, Berghem, Vindeln, Västerbottens län

22:03 Fylleri, Lycksele
Polisen får samtal om en berusad man som ligger utanför en port i Lycksele. Mannen omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

22:11 Viltolycka, Skellefteå
En bilförare har krockat med ett rådjur i Klutmark. Inga personskador och oklart om djuret skadades, då det sprang från platsen. Eftersöksjägare kontaktad för att leta efter djuret.

03:55 Kontroll person, Umeå
Polisen får samtal om en högljudd fest i en lägenhet på Ålidhem. En operatör på polisens ledningscentral ringer till lägenhetsinnehavaren som säger att festen är på väg att avvecklas.

06:07 Stöld/inbrott, Umeå
Polis beordras till en förskola på Berghem där det varit inbrott under natten. En ruta ska vara krossad och två mobiltelefoner saknas. Patrullen gör en brottsplatsundersökning och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

07:12 Viltolycka, Vindeln
En bilist har krockat med en ren på länsväg 363 i Strycksele. Renen lämnade platsen och samebyn är kontaktad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra