Karta som med röd fyrkant ramar in Ålidhem, Lycksele, Hedlundavägen, Skellefteå, Anderstorp, Solbacken, Vilhelmina, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Ålidhem, Lycksele, Hedlundavägen, Skellefteå, Anderstorp, Solbacken, Vilhelmina, Västerbottens län

22:13 Trafikbrott, Ålidhem
En patrull stoppar och kontrollerar en bil på Ålidhem. Föraren misstänks för olovlig körning.

22:59 Viltolycka, Lycksele
En bilist har krockat med ett rådjur på Hedlundavägen i Lycksele. Rådjuret dog i samband med olyckan och tas om hand av en eftersöksjägare.

23:02 Stöld/inbrott, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp där en man haft inbrott i sitt förråd. Det ska vara rörigt i förrådet, men det är oklart om något saknas. Patrullen har hållit förhör och gjort en brottsplatsundersökning. En anmälan har upprättats.

01:11 Stöld, Skellefteå
En patrull som patrullerar på Solbacken uppmärksammar två personer som gräver i en container utanför en butik. Intill containern står en bil som misstänks vara tillgripen och i samband med en husrannsakan i bilen påträffas misstänkt stöldgods. Männen, som är i 20- och 50-årsåldern, grips misstänkta för stöld ur container och tillgrepp av fortskaffningsmedel. Den äldre mannen misstänks även för stöld alternativt häleri gällande gods som påträffades i bilen. Männen anhölls av åklagare efter förhör.

02:19 Viltolycka, Lycksele
En ambulansförare har krockat med en älg på E12 i höjd med Rusfors. Älgen dog i olyckan och en eftersöksjägare har tagit hand om djuret.

02:25 Viltolycka, Vilhelmina
En bilist har krockat med flera renar på E45 norr om Vilhelmina. Oklart om något djur skadats och samebyn kontaktad.

05:57 Trafikkontroll, Vilhelmina
En trafikkontroll på Volgsjövägen. Samtliga förare som kontrollerades var utan anmärkning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra