Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Ålidhem, Universitetsområdet, Brattby, Åsele, Lycksele, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Umeå, Ålidhem, Universitetsområdet, Brattby, Åsele, Lycksele, Skellefteå, Västerbottens län

00:29 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Ålidhem där en man uppger att han blivit slagen av en kvinna. Kvinnan omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om misshandel upprättas.

01:56 Misshandel, Umeå
Polis beordras till ett kårhus på universitetsområdet där en person uppger att denne blivit misshandlad. Detta ska ha skett på Ålidhem tidigare under natten. Personen körs till akuten för att få sin skada omsedd. En anmälan om misshandel upprättas.

02:22 Viltolycka, Umeå
En bilist har krockat med ett rådjur på E12 i höjd med Brattby såg. Oklart om djuret skadades i olyckan och eftersöksjägare kontaktad för att söka efter rådjuret.

02:46 Misshandel, Umeå
Polisen får samtal från en man som uppger att han och hans kompis blivit misshandlade av en okänd man utanför en pub i Umeå. Den misstänkte ska ha sprungit från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel. Ingen av de misshandlade männen behöver uppsöka vård.

05:47 Viltolycka, Åsele
En bilist har krockat med en ren i höjd med Orgsjön. Renen skadades i olyckan och samebyn kontaktad.

Under natten har ett flertal personer omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Detta har skett i Lycksele, Skellefteå och Umeå.

Mest läst av andra