Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Västerbottens län

En sammanfattning av nattens händelser mellan klockan 22.00-07.00.

00.21 Trafikkontroll, Umeå, Överstevägen
Samtliga kontrollerade förare utan anmärkning.

01.04 Trafikkontroll, Umeå, väg E12
Samtliga kontrollerade förare utan anmärkning.

01.13 Trafikkontroll, Umeå, Ostvägen-Ystarvägen
Samtliga kontrollerade förare utan anmärkning.

01.34 Försök till stöld, Umeå, Förrådsvägen
Försök till dieselstöld på Förrådsvägen på Västerslätt. Ett vittne ringer in efter att ha upptäckt flera dunkar och slangar i ett dike i närheten av några parkerade lastbilar. Vittnet tror att gärningspersonen/-personerna blivit avbrutna eftersom de lämnat kvar dessa saker. Polis har varit på plats och hållit vittnesförhör samt utfört en brottsplatsundersökning. Det är oklart hur mycket diesel som försvunnit.

05.45 Trafikolycka vilt, Skellefteå, Burträsk länsväg 364
Lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret dog vid kollisionen och en eftersöksjägare kallades ut för att ta reda på kroppen.

05.45 Trafikolycka vilt, Skellefteå, Gamla Kågevägen
Personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret skadades vid kollisionen och en eftersöksjägare kallades ut för att kontrollera det.

05.50 Trafikolycka vilt, Vindeln, Granö E12
Lastbil som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen lämnade platsen och det är oklart om den skadades vid kollisionen. Den aktuella samebyn har meddelats.

06.00 Trafikolycka vilt, Skellefteå, Boliden länsväg 370
Lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod. Rådjuret skadades vid kollisionen och avlivades med hjälp av en förbipasserande person. En eftersöksjägare kallades ut för att ta reda på kroppen.

06.13 Försök till stöld, Umeå, Smultronvägen
Inbrott i flera garage på Smultronvägen på Böleäng. Flera garagedörrar ska vara uppbrutna och spår i snön tyder på att inbrotten skett under senare delen av natten. Polis har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning samt upprättat en anmälan om försök till stöld. Det finns inga uppgifter om att något har tillgripits.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra