Karta som med röd fyrkant ramar in Morö Backe, Skellefteå, Haga, Umeå, Lycksele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Morö Backe, Skellefteå, Haga, Umeå, Lycksele, Västerbottens län

22:54 - Brott mot knivlagen. Morö backe, Skellefteå

Polis genomför ett fordonsstopp av en personbil. En av passagerarna i bilen blir misstänkt för brott mot knivlagen. Polis skriver anmälan.

23:01 - Olovlig körning. Haga, Umeå

Polis kontrollerar en A-traktor. Vid kontrollen blir föraren misstänkt för olovlig körning, får sitt körkort omhändertagit, samt att fordonet tas i beslag. 

23:46 - Egenmäktigt förfarande. Lycksele

Polis får samtal om att några personer bl.a. har dragit upp valaffischer. Polis skriver anmälan gällande egenmäktigt förfarande och två personer blir misstänkta.

23:50 -  Stöld genom inbrott. Umeå

Polis kontaktas gällande ett inbrott i en ungdomsgård. Polis undersöker platsen och skriver en anmälan.

03:40 - Lugnt i länet

06:03 - Fortsatt lugnt

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering av Maria Linné, presstalesperson:

03:26 Skadegörelse, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en skadegörelse på en skola i Sörböle. Okänd gärningsperson ska ha tagit sönder ett fönster. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra