Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Ett urval av nattens polisverksamhet. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Medle, Skellefteå, Norsjö, Umeå, Järnvägsallén, Björnvägen, Nydala, Västerbottens län

22:53 Brand, Skellefteå
Polisen larmas om en brand i Medle, Skellefteå. Det brinner i en bil som står parkerad på en uppfart. Det finns ingen uppgift om att någon person har kommit till skada. Räddningstjänsten släcker branden och lämnar därefter platsen. Polispatrull har varit på plats, det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

01:58 Stöld, Norsjö
Polisen kontaktas angående ett misstänkt inbrott i en elektronikbutik i Norsjö. Inbrottslarm har utlösts sedan okänd gärningsperson/personer har tagit sig in och tillgripit gods. Polisen har varit på plats och arbetar fortsatt med ärendet. 

Uppdatering klockan 09:00: Polisen har spärrat av platsen och ska utföra en brottsplatsundersökning. Ingen misstänkt är frihetsberövad i nuläget.

Polisen önskar iakttagelser gällande stölden. Har du sett något som kan ha med den att göra, ring polisen på telefonnummer 114 14. 

.............

03:10 Trafikkontroll, Umeå
Polien upprättar en trafikkontroll vid Sandbackarondellen, Umeå. Tre förare får blåsa i sållningsinstrumentet och samtliga är nyktra. 

04:56 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på Järnvägsallén, Umeå centrum. Tre ordningsbot utfärdas för hastighetsöverträdelser. 

05:43 Trafikkontroll, Umeå
Polisen har haft en trafikkontroll på Björnvägen, Nydala i Umeå. Samtliga var utan anmärkning.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra