Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Öst På Stan, Skellefteå, Furuvik, Lycksele Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Öst På Stan, Skellefteå, Furuvik, Lycksele Kommun, Västerbottens län

00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:54 Häleri, Umeå
Polis beordras till en adress på Nydalahöjd i Umeå efter samtal om att en person setts med vapenliknande föremål. På adressen påträffas misstänkt stöldgods. En man i 35-årsåldern anträffas, han frihetsberövas och ska förhöras. Misstänkt stöldgods tas i beslag.

01:42 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras Öst på stan med anledning av en olycka där en buss och en elsparkcykel är inblandade. En person förs till sjukvård. Polis dokumenterar olycksplatsen. Olyckan ska utredas.

02:55 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en mopedbil i Skellefteå. Föraren misstänks för rattfylleri och provtagning utförs. Föraren är under 18 år och vårdnadshavare kontaktas. En anmälan ska upprättas.

03:53 Trafikbrott, Lycksele
En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilsförare i centrala Lycksele med anledning av att hög musik spelats.

04:13 Trafikbrott, Lycksele
En ordningsbot utfärdas till en personbilsförare i Furuvik på grund av att hög musik spelats.

En viltolycka där en personbil och en älg var inblandade i på länsväg 365/703, Lycksele kommun, anmäldes till polisen 02:42 i natt. Det finns inga uppgifter om personskador. Älgen dog.

Mest läst av andra