Karta som med röd fyrkant ramar in Strandpromenaden, Umeå, Varuträsk, Väst På Stan, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Strandpromenaden, Umeå, Varuträsk, Väst På Stan, Skellefteå, Västerbottens län

Klockan 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott, och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Misshandel, Umeå
Polis beordras till ett strandpromenaden i centrala Umeå med anledning av misshandel. En man i 30-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat fyra män.

01:04 Våld/hot mot tjänsteman, Umeå
Polis beordras till ett uteställe i Umeå där en kvinna i 25-årsåldern grips misstänkt för våld och hot mot tjänsteman, ordningsvakt. Efter tillnyktring friges kvinnan, misstankarna kvarstår dock.

01:28 Olaga intrång och skadegörelse, Skellefteå
Polis beordras till Varuträsk med anledning av samtal om inbrott på ett företagsområde. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan ska upprättas gällande olaga intrång och skadegörelse.

02:38 Misshandel, Umeå
Polis beordras Väst på stan i Umeå där en anmälan tas upp gällande misshandel. En man har blivit utsatt. Det finns ingen misstänkt på plats.

04:25 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i Skellefteå. Föraren, som är under 18 år, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Vårdnadshavare kontaktas. Bilnyckel och körkort omhändertas och anmälan ska upprättas.

I Umeå har en man gripits i natt misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. De har en relation.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra