Karta som med röd fyrkant ramar in Vännäs, Holmsund, Anderstorp, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Vännäs, Holmsund, Anderstorp, Skellefteå, Västerbottens län

Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:38 Trafikbrott, Vännäs
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor strax utanför Vännäs. Den misstänks kunna köras fortare än tillåten hastighet och föraren, som är under 18 år, misstänks för olovlig körning. Vårdnadshavaren, som äger a-traktorn, kontaktas och vederbörande är misstänkt för tillåtande av olovlig körning. A-traktorförarens körkort omhändertas och anmälningar ska upprättas.

00:38 Försök till inbrottsstöld i bil, Umeå
Polis beordras till Holmsund med anledning av pågående inbrott i en bil. Ingen misstänkt anträffas. Det finns inga uppgifter om att något stulits eller att någon åverkan gjorts på bilen. En anmälan om försök till inbrottsstöld upprättas.

02:40 Skadegörelse, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp i Skellefteå med anledning av skadegörelse av en bil. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan upprättas.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra