Karta som med röd fyrkant ramar in Anderstorp, Byske, Sunnanå, Skellefteå, Skelleftehamn, Flurkmark, Umeå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Anderstorp, Byske, Sunnanå, Skellefteå, Skelleftehamn, Flurkmark, Umeå Kommun, Västerbottens län

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:26 Skadegörelse genom brand, Skellefteå
Polis beordras till en idrottsplats på Anderstorp med anledning av en skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt anträffas. En anmälan upprättas.

00:03 Knivlagen, Skellefteå
Polis beordras till Byske med anledning av att uppgifter om en man med kniv. Mannen anträffas och kniven tas i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen upprättas.

00:47 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Skellefteå
Polis ska stoppa och kontrollera en bil på Sunnanå i Skellefteå, men föraren stannar inte. Enligt initiala uppgifter har bilen körts in i ett staket. Bilen anträffas, men ingen förare. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel och smitning från olycksplats ska upprättas.

05:32 Stöld/inbrott, Skellefteå
Polis beordras till Skelleftehamn efter larm om inbrott på en restaurang. Ingen misstänkt anträffas. Det utförs dokumentation och en anmälan ska upprättas.

En viltolycka i trakten av Flurkmark, Umeå kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra