Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Lycksele, Skellefteå Centrum, Skellefteå Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Lycksele, Skellefteå Centrum, Skellefteå Kommun, Västerbottens län

Klockan 00-07, åtta personer har omhändertagits för fylleri och en  person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Ofredande, Umeå
Polis beordras till en krog i Umeå på grund av att en ordningsvakt sett en man utsätta två kvinnor för sexuellt ofredande. Mannen som misstänks är i 40-årsåldern. En anmälan ska upprättas gällande sexuellt ofredande.

01:14 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till centrum i Skellefteå på grund av uppgifter om att några personer bråkar. Polis håller vittnesförhör. Det finns misstanke om försök till misshandel. Anmälning ska upprättas.

01:57 Trafikolycka, Lycksele
Polis beordras till länsväg 353 utanför Lycksele med anledning av en singelolycka. Enligt initiala uppgifter besöker en person sjukvård. Polis dokumenterar på olycksplatsen och håller förhör. 

02:09 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Skellefteå centrum med anledning av att en man blivit misshandlad av en person som uppges ha lämnat platsen. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

03:26 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till en by i Skellefteå kommun med anledning av bråk. Två män är inblandade. En av dem misstänks för att ha hotat en tredje person. Samtliga är bekanta. Anmälningar gällande misshandel och olaga hot ska upprättas. Mannen som misstänks för olaga hot är gripen och ska förhöras. Därefter ska åklagare besluta om eventuell anhållan.

Polisen har under natten även hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Mest läst av andra