Karta som med röd fyrkant ramar in Lycksele, Skellefteå, Morön, Umeå, Väst På Stan, Norsjö Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Lycksele, Skellefteå, Morön, Umeå, Väst På Stan, Norsjö Kommun, Västerbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:11 Misshandel, Lycksele
Polis beordras till en krog i Lycksele med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter misstänks en man ha misshandlat en annan man. En anmälan tas upp.

23:38 Stöld, Skellefteå
Polis beordras till Morön i Skellefteå med anledning av en cykelstöld som just inträffat. Varken misstänkt eller stulen cykel anträffas. En anmälan om cykelstöld ska upprättas.

23:54 Misshandel, Lycksele
Polis tar upp en anmälan om misshandel på en krog i Lycksele. Enligt initiala uppgifter är två personer iblandade.

23:55 Ofredande, Umeå
Väst på stan i Umeå utfärdas en ordningsbot (böter) till en personbilsförare på grund av förargelseväckande beteende då hög musik spelats.

02:13 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Umeå centrum med anledning av slagsmål inne på en restaurang. Enligt initiala uppgifter ska några personer vara inblandade. Anmälan och motanmälan gällande misshandel ska upprättas.

02:24 Misshandel, Skellefteå
Polis kontaktas angående en misshandel som ska ha inträffat på en krog i centrala Skellefteå. Enligt initiala uppgifter har en man misshandlat en annan man och därefter lämnat platsen. Ingen misstänkt anträffas. Mannen som misstänks blivit utsatt för misshandel får skjuts till akuten för kontroll. En anmälan ska upprättas.

En viltolycka i Norsjö kommun anmäls till polisen klockan 23:00. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra