Karta som med röd fyrkant ramar in Umeå, Ålidhem, Lycksele, Universitetsområdet, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Umeå, Ålidhem, Lycksele, Universitetsområdet, Skellefteå, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:53 Skadegörelse, Umeå
Polis beordras till Ålidhem där en ordningsvakt står med en man som enligt initiala uppgifter har varit utåtagerande mot vakterna och sedan sparkat sönder en fönsterruta på en butik. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

01:09 Ofredande/förargelse, Umeå
Samtal inkommer om att det spelas väldigt hög musik från en parkering vid älven i centrala Umeå. Polis åker dit och det utfärdas en ordningsbot (böter) på grund av hög musik från fordon.

01:21 Ofredande/förargelse, Umeå
I centrala Umeå utfärdas en ordningsbot med anledning av att hög musik spelas från en personbil.

02:05 Skadegörelse, Lycksele
Polis tar upp en anmälan gällande skadegörelse av en bildörr i centrala Lycksele.

02:06 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Universitetsområdet i Umeå med anledning av att två män har varit i bråk. Ärendet hanteras som misshandel.

Natten till i dag, söndag, beslutar åklagare om att anhålla en man i Skellefteå. Mannen misstänks för att ha våldtagit en kvinna. Ärendet leds av åklagare.

Mest läst av andra