Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Umeå, Västra Norrlandsgatan, Tomtebo, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Storgatan, Umeå, Västra Norrlandsgatan, Tomtebo, Västerbottens län

Sedan midnatt har fem personer i länet omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:16 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon på Storgatan i centrala Umeå. Föraren får en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik.

01:39 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Storgatan i centrala Umeå. Föraren får en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik.

01:41 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Storgatan i centrala Umeå. Föraren vill inte godta en ordningsbot för förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats genom att spela musik. Förhör hålls och anmälan upprättas i stället.

02:24 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Västra Norrlandsgatan i Umeå centrum. Föraren får en ordningsbot för otillåtet antal passagerare i bilen.

04:02 Skadegörelse, Umeå
Polisen beordras till en adress på Tomtebo med anledning av skadegörelse på ett flerfamiljshus. När polisen kommer dit finns ingen gärningsperson kvar. Polisen tar upp anmälan gällande skadegörelse då fönsterrutor har tagits sönder.

Mest läst av andra