Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Skellefteå, Storuman, Umeå, Rådhustorget, Mariehem, Järnvägsallén, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Västerbotten, Skellefteå, Storuman, Umeå, Rådhustorget, Mariehem, Järnvägsallén, Västerbottens län

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Trafikkontroller har under natten även hållits på E4 i Skellefteå och på E12 i Storuman.

I övrigt:

Kl 00:00, Skellefteå

Trafikant stoppad för kontroll. Föraren får en ordningsbot (böter) på grund av att han har för många passagerare i fordonet.

Kl 01:31, Skellefteå

Bilist stoppad för kontroll. Föraren får en ordningsbot på grund av felaktig belysning.

Kl 01:37, Umeå

En man får böter på grund av offentlig urinering på Rådhustorget.

Kl 03:21, Umeå

Larm om brand i en lägenhet på Mariehem. En kort stund senare meddelas att branden är släckt och att alla boende är ute ur lägenheten.

Polis håller förhör och dokumenterar platsen. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Kl 05:23, Umeå

Hastighetskontroll efter Järnvägsallén i centrala stan. En timme senare rapporteras att nio förare fått ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelser.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra