Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Umeå, Nordmalings Kommun, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbotten.

Västerbotten, Umeå, Nordmalings Kommun, Västerbottens län

Sedan midnatt har sju personer i Västerbotten omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:24 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av ett bråk i en bostad. En kvinna misstänks ha misshandlat en man som hon har en relation till. Kvinnan grips och anhålls senare misstänkt för misshandel. Hon misstänks även för olaga hot och ringa narkotikabrott. 

01:55 Brand, Nordmaling
Polisen larmas om en villabrand i Nordmalings kommun. Det ska röra sig om en fullt utvecklad brand i ett hus samt flera bilar. Ingen person ska ha funnits i huset. Polisen arbetar fortfarande med ärendet. 

Uppdatering klockan 08:41: Polisen har hållit förhör och ska utföra en teknisk undersökning av brandplatsen då det är möjligt. En anmälan upprättas gällande mordbrand alternativt skadegörelse genom brand då det finns misstanke om att branden kan ha varit anlagd. Ingen person har kommit till skada. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra