Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Natten i Västerbotten

Västerbotten, Västerbottens län

23:16 Narkotikabrott innehav, Umeå
Patrull kontrollerar en adress på Ålidhem, då det inkommit att det skall vara stökig i lägenheten. I samband med detta uppstår misstanke om att det finns narkotika i lägenheten. Vid efterföljande husrannsakan hittas misstänkt narkotika. Den som misstänks för innehavet är en kvinna i 20-årsåldern.

23:23 Olovlig körning, Vindeln
Patrull stoppar ett fordon som framförs av en man som är i 18-årsåldern. I samband med denna kontroll uppdagas det att mannen inte innehar ett körkort och misstänks därför för en olovlig körning.

00:06 Skadegörelse, Lycksele (av kommunikatör Liv Fahlén)
Polisen får samtal om ungdomar som sprängt sönder en brevlåda på Norrmalm. Ungdomarna ska sedan ha sprungit från platsen. En patrull håller förhör och tar bilder på platsen. En anmälan om skadegörelse upprättas.

Uppdatering 08:45
Det ska röra sig om en smällare som placerats i brevlådan, vilket gjort att den gått sönder.

01:38 Narkotikabrott, Skellefteå
Polis beordras till en krog i centrum där en ordningsvakt omhändertagit en påverkad kvinna. Patrullen medtar kvinnan för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott. Hon läggs därefter in för tillnyktring.

02:04 Narkotikabrott, Vilhelmina
En patrull kontrollerar en kille, under 18 år, i Vilhelmina. Han visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för ringa narkotikabrott och överlämnas till vårdnadshavare.

04:00 Fylleri, Skellefteå
Polis beordras till Skelleftehamn där en kvinna vägrar att lämna en bostad. Kvinnan omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Mest läst av andra