Karta som med röd fyrkant ramar in Anderstorp, Sörböle, Kåge, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld/inbrott Skellefteå, inbrott, bilstöld samt en brand.

Anderstorp, Sörböle, Kåge, Skellefteå, Västerbottens län

Ett antal stölder och inbrott/inbrottsförsök har ägt rum på olika platser i och utanför Skellefteå under natten och morgonen. Det har även brunnit i en grillstuga och där misstänks att branden var anlagd.

01:44 Erikslid

Brand i grillstuga. Finns tecken på att branden har anlagts och en anmälan om skadegörelse har upprättats. Polispatrull har varit på platsen och dokumenterat vissa spår.

02:41 Anderstorp

Krossat fönster på en förskola. Vittne har sett en person röra sig på platsen. Oklart om något stulits. Polispatrull har varit på platsen för brottsplatsundersökning och spårsäkring.

06:52 Sörböle

Nyckelstulen bil från garage. Ägaren har gjort en polisanmälan via Polisens kontaktcenter (PKC). Bilen är utlarmad.

07:53 Sörböle

Uppbruten dörr på en förskola. Oklart om något stulits. Polispatrull har varit på platsen för brottsplatsundersökning och spårsäkring.

08:56 Kåge

Anmälan inkommer om inbrott i kiosk och omklädningsrum. En dörr är uppbruten och rutor har krossats. Initiala uppgifter tyder på att godis har stulits och det är viss oreda i lokalen. Polispatrull har varit på platsen för brottsplatsundersökning och spårsäkring.

09:22 Anderstorp

Anmälan inkommer om inbrott i två husbilar samt försök till inbrott i en tredje. Inbrotten ska ha skett under natten. Oklart vad som stulits. Polisen har varit på platsen för brottsplatsundersökning och spårsäkring.

09:29 Centrum

Sönderslagen ruta på bil. Anmälaren berättar att det måste ha skett under natten. Inget är tillgripet. Polispatrull har varit på platsen, men det har inte funnits några spår som gått att säkra.

Polisen Västerbotten

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra