Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Robertsfors, Umeå, Skellefteå, Anderstorp, Ersboda, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld Västerbotten, fyra ringa stölder efter kl 14.

Västerbotten, Robertsfors, Umeå, Skellefteå, Anderstorp, Ersboda, Västerbottens län

14.55 Ringa stöld, Robertsfors. Polis kontaktas om att en bilförare inte betalat för tankning i Robertsfors. Polis lokaliserar bilen som finns i Umeå. Förhör hålls med en man och en anmälan gällande ringa stöld ska upprättas.

15:01 Ringa stöld, Umeå. Polis beordras till Umeå centrum med anledning av stöld butik. En kvinna misstänks. En anmälan gällande ringa stöld ska upprättas och ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

15:02 Ringa stöld, Skellefteå. Polis beordras till Anderstorp i Skellefteå där en kvinna misstänks för ringa stöld i butik. Kvinnan omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan gällande ringa stöld ska upprättas.

15:31 Ringa stöld, Umeå. Polis beordras till Ersboda i Umeå med anledning av ringa stöld i butik. En minderårig misstänks och vårdnadshavare kontaktas. Anmälan ska upprättas.

Mest läst av andra