Karta som med röd fyrkant ramar in Rusksele, Umeå, Lycksele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada Polis beordrades till en trafikolycka i Rusksele. Två personer är avförda i ambulans, en tredje person misstänks för brott.

Rusksele, Umeå, Lycksele, Västerbottens län

Enligt initiala uppgifter vaknade en person sedan en personbil krockat mot ett träd i dennes trädgård. Polis, räddningstjäns och ambulans beordrades till platsen. Efter utredningsarbete kunde en kvinna misstänkas för Rattfylleri och Vållande till kroppsskada. Kvinnan fick inga fysiska skador i samband med olyckan.

En kvinna flögs med ambulanshelikopter från olycksplatsen till Norrlands universitetssjukhus i Umeå, ytterligare en man fördes med markambulans till Lycksele lasarett.

Polisen har i nuläget ingen möjlighet att ytterligare kommentera personernas identitet. Personbilen är tagen i beslag för att Polisen ska kunna genomföra en teknisk undersökning. Arbete pågår på platsen med att dokumentera olyckan och hålla förhör med vittnen.

Mest läst av andra