Karta som med röd fyrkant ramar in Byske, Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Flera trafikolyckor på E4 i Åbyn.

Byske, Skellefteå, Västerbottens län

Polis har beordrats till en olycka i Byske. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil och en personbil vara inblandade. Personbilen ligger i diket medan lastbilen är kvar på vägen.

Uppdatering: Den första uppgiften som kom in om att olyckan har inträffat i Jävre stämmer inte. Den nya platsen är E4 Åbyn.

Vägen är helt avstängd i norrgående riktning. Lastbilen står tvärs över vägen.

Uppdatering: Det rör sig om två trafikolyckor. Trafikolyckan där en lastbil och en personbil är inblandade har skett i Åbyn i södergående riktning. E4 i södergående riktning är helt avstängd.

I norrgående riktning strax söder om Åbyn har en singelolycka inträffat där en lätt lastbil är inblandad. Enligt initiala uppgifter har fordonet fått punktering och sedan kört in i mitträcket. Bärgare är beställd till platsen.

Uppdatering 11.57: Trafiken rullar igen i södergående körfält efter olyckan mellan en lastbil och en personbil. Tre personer är förda till vårdinrättning för kontroll. Bara en av dem klagar på fysisk smärta. Närmare frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen ska höra de inblandade personerna.

Mest läst av andra