Karta som med röd fyrkant ramar in Nordmaling, Lycksele, Kattisavan, Hede, Österlund, Åsele, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Flera viltolyckor i länet.

Nordmaling, Lycksele, Kattisavan, Hede, Österlund, Åsele, Västerbottens län

16:32 Nordmaling:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en älg på E4, Håknäsbacken. Inga personskador rapporteras.

16:37 Lycksele:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en ren på E12 i höjd med Kattisavan. Inga personskador rapporteras.

17:08 Lycksele:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med ett rådjur på E12 mellan Hede och Österlund. Inga personskador rapporteras.

17:11 Åsele:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en älg på länsväg 591 mellan Åsele och Fredika. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 18:44:

18:25 Sorsele:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en ren på länsväg 363 norr om Sorsele. Inga personskador rapporteras.

Uppdatering 20:14:

18:53 Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil har kolliderat med en ren på riksväg 95 mellan Jörn och Glommersträsk. Inga personskador rapporteras.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2022/november/24/24-november-1732-trafikolycka-vilt-vasterbottens-lan/

Mest läst av andra