Karta som med röd fyrkant ramar in Västerbotten, Ånäset, Badviken, Vilhelmina, Bullmark, Umeå, Malå, Brännlund, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Västerbotten, anmälda viltolyckor.

Västerbotten, Ånäset, Badviken, Vilhelmina, Bullmark, Umeå, Malå, Brännlund, Västerbottens län

17:18 E4 Ånäset, olycka där en ren och en lastbil var inblandade. Inga personskador, men renen dog och berörd sameby kontaktas.

17:21 Badviken, Vilhelmina. En pickup och en älg var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Älgen lämnade platsen och eftersöksjägare kontaktas.

17:35 Bullmark, Umeå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

17:54 Länsväg 370, Malå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby kontaktas.

19:59 Brännlund, Malå. En ren och en personbil var inblandade i olyckan, som inte resulterade i personskador. Renen är död och berörd sameby kontaktas.

Mest läst av andra